REUTERS KIROL EGITARAUA 18: 30ean. GMT / 14:30. ET



Hona hemen 14: 30etik aurrera Reuters testu zerbitzuaren inguruko kirol istorio nagusiak eta datozen estaldura planak. ET / 18:30. GMT. Albiste eta gertaeren ordutegi osoa lortzeko, joan gure egutegi editorialera Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning edo Media Express-en http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar. IPUIN GORRIENAK

BASEBALL-MLB-ROUNDUP MLB roundup: erraldoiek 11 sarrerako garaipen basatia irabazi dute Braves-en aurka

Kevin Gausman-ek, San Frantziskok aulkian jokalaririk gabe gelditu delako, sakrifizio euli bat altxatu zuen ostiral gaueko 11. sarreran, erraldoiek Atlanta Braves 6-5 gainditu zuten bitartean. TENIS-DAVISCUP



Tenis-Teen Ostapenkov-ek Schwartzman harritu du Davis Kopako Daniil Ostapenkov bielorrusiarra, profesional mailan partidarik jokatu ez duen junior jokalaria, Diego Schwartzman munduko 15. zenbakiarekin 6-4 6-3 txundituta utzi zuen larunbatean bere Munduko Taldeko Davis Kopako partidan.

ICEHOCKEY-NHL-NYI-CHARA-CONTRACT Uhartearrek D Zdeno Chara urtebeteko kontratua sinatu dute

Zdeno Chara defendatzailea NHLren 24. denboraldira itzuliko da 2021-22 bitartean, larunbata New Yorkeko uharteekin urtebeteko akordioa adostuz. CRICKET-ODI-PAK-NZ

Cricket-Pakistanek krisia gaindituko duela esan du PCBko buruak NZ biraren ostean, Zeelanda Berriak Pakistanen egindako kilker biratik ateratzeko erabakia 'zorigaiztoko agertokia' sortu duela baina ostalariek badaki krisi horiek nola gainditu, herrialdeko kilkerreko presidenteak taula Ramiz Rajak esan zuen larunbatean.

DATOZEN SASKIBALOIA

BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX) Beisbol - MLB - Cincinnati Reds v Los Angeles Dodgers

2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio 18 iraila 14:10 ET / 18:10 GMT

BASEBALL-MLB-TOR-MIN / (PIX) Beisbol - MLB - Toronto Blue Jays v Minnesota Twins

2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Rogers Center, Toronto, Ontario 18 irailak 15:07 ET / 19:07 GMT

BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX) Beisbol - MLB - Washington Nationals v Colorado Rockies

2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Nationals Park, Washington, Columbia Barrutia 18 Ira 16:05 ET / 20:05 GMT

BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX) Beisbol - MLB - Tampa Bay Rays eta Detroit Tigers

2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Tropicana Field, San Petersburgo, Florida 18 irailak 16:10 ET / 20:10 GMT

BASEBALL-MLB-MIA-PIT / (PIX) Beisbol - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates

karasuno altua

2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - maileguaDepot parkea, Miami, Florida 18 irailak 18:10 ET / 22:10 GMT

BASEBALL-MLB-TEX-CHW / (PIX) Beisbol - MLB - Texas Rangers v Chicago White Sox 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Globe Life Field, Arlington, Texas

18 Ira 19:05 ET / 23:05 GMT BASEBALL-MLB-KC-SEA / (PIX)

Beisbol - MLB - Kansas City Royals vs Seattle Mariners 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Ewing M. Kauffman Stadium, Kansas City, Missouri

18 Ira 19:10 ET / 23:10 GMT Baseball-MLB-HOU-Ari / (PIX)

Beisbol - MLB - Houston Astros eta Arizona Diamondbacks 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Minute Maid Park, Houston, Texas

18 Ira 19:10 ET / 23:10 GMT BASEBALL-MLB-STL-SD / (PIX)

Beisbol - MLB - St. Louis Cardinals v San Diego Padres 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Busch Stadium, St. Louis, Missouri

18 Ira 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-HONEY-hizkuntza / (PIX)

Beisbol - MLB - Milwaukee Brewers vs Chicago Cubs 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - American Family Field, Milwaukee, Wisconsin

18 Ira 19:15 ET / 23:15 GMT BASEBALL-MLB-NYM-PHI / (PIX)

Beisbol - MLB - New York Mets v Philadelphia Phillies 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Citi Field, Flushing, New York

18 Ira 19:15 ET / 23:15 GMT Baseball-MLB-SF-ATL / (PIX)

Beisbol - MLB - San Francisco Giants v Atlanta Braves 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Oracle Park, San Francisco, Kalifornia

19 Ira 21:05 ET / 01:05 GMT BASEBALL-MLB-LAA-OAK / (PIX)

Beisbol - MLB - Los Angeles Angels v Oakland Athletics 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Angel Stadium Anaheim, Anaheim, Kalifornia

19 Ira 21:07 ET / 01:07 GMT BASEBALL-MLB-NYY-CLE / (PIX)

Beisbol - MLB - New York Yankees vs Cleveland Indians 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Yankee Stadium, New York City, New York

19 Ira 13:05 ET / 17:05 GMT BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX)

Beisbol - MLB - Washington Nationals v Colorado Rockies 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Nationals Park, Washington, Columbia Barrutia

Ira 19 13:05 ET / 17:05 GMT Baseball-MLB-Tor-Nim / (PIX)

Beisbol - MLB - Toronto Blue Jays vs Minnesota Twins 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Rogers Center, Toronto, Ontario

19 Ira 13:07 ET / 17:07 GMT BASEBALL-MLB-BOS-BAL / (PIX)

Beisbol - MLB - Boston Red Sox v Baltimore Orioles 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Fenway Park, Boston, Massachusetts

Ira 19 13:10 ET / 17:10 GMT Baseball-MLB-MIA-Zulo / (PIX)

Beisbol - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - mailegua Depot parkea, Miami, Florida

19 Ira 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX)

Beisbol - MLB - Cincinnati Reds vs Los Angeles Dodgers 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio

Irailak 19 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX)

Beisbol - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers 2021 MLB denboraldia (denboraldi erregularra) - Tropicana Field, San Petersburg, Florida

19 Ira 13:10 ET / 17:10 GMT

FUTBOLA-ITALIA-USS-ATT / REPORT Futbola - Italia - Serie A - Salernitana v Atalanta

Salernitanak Atalanta izango du aurrez aurre Serie A Round Frist Leg. Irailak 18 14:45 ET / 18:45 GMT

SOCCER-USA-ATL-DCU / (PIX) Futbola - MLS - Atlanta United FC v D.C. United

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Mercedes-Benz estadioa, Atlanta, Georgia 18 irailak 15:30 ET / 19:30 GMT

SOCCER-BRAZIL-AMN-REC / REPORT (PIX) Futbol Futbola - Brasileiro Txapelketa - Atletico Mineiro vs Sport Recife

Futbola Futbola - Brasileiro Txapelketa - Atletico Mineiro vs Sport Recife - Estadio Mineirao, Belo Horizonte, Brasil 18 Ira 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-USA-NER-COL / (PIX) Futbola - MLS - New England Revolution v Columbus Crew Crew SC

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Gillette Stadium, Foxborough, Massachusetts 18 irailak 19:00 ET / 23:00 GMT

SOCCER-USA-CIN-NYC / (PIX) Futbola - MLS - FC Cincinnati vs New York City FC

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - TQL Stadium, Cincinnati, Ohio 18 irailak 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-TFC-NSC / (PIX) Futbola - MLS - Toronto FC vs Nashville SC

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - BMO Field, Toronto, Ontario 18 irailak 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-ATX-SJE / (PIX) Futbola - MLS - Austin FC eta San Jose Earthquakes

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Q2 Stadium, Austin, Texas 19 irailak 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-MIN-LAG / (PIX) Soccer - MLS - Minnesota United FC vs Los Angeles Galaxy

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Allianz Field, Saint Paul, Minnesota 19 irailak 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-HOU-DAL / (PIX) Futbola - MLS - Houston Dynamo vs FC Dallas

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - BBVA Stadium, Houston, Texas Irailak 19 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-USA-RSL-SEA / (PIX) Futbola - MLS - Real Salt Lake vs Seattle Sounders FC

2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah 19 ir. 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-FRANCE-NCE-AMO / REPORT (PIX) Futbola - Frantzia - Ligue 1 - Nice vs Monaco

Monako anfitrioi polita Ligue 1ean 19 Ira 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER-SPAIN-FCB-GCF / PREVIEW (TV) Futbola - Espainia - LaLiga - Bartzelonako prentsaurrekoa eta entrenamendua

Bartzelonak Laeta Ligako partida prestatzen ari da Getaferen aurka, Bayern Munichen aurka 3-0 irabazitakoa errebotatu nahi baitu. 19 Ira 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-BRH-LEI / REPORT (PIX) Futbola - Ingalaterra - Premier League - Brighton & Hove Albion vs Leicester City

Brightonek Leicester izango du aurrez aurre Ligan. 19 Ira 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-WHU-MUN / REPORT (PIX) Futbola - Ingalaterra - Premier League - West Ham United v Manchester United

West Ham United-ek Manchester United-en aurka jokatuko du Premier League-n. 19 Ira 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER-ENGLAND-TOT-CHE / REPORT (PIX) Futbola - Ingalaterra - Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea

Tottenham Hotspur-ek Chelsea-rekin jokatzen du Premier League-n. 19 Ira 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-GERMANY-DOR-UNB / REPORT (PIX) (TV)

Futbola - Alemania - Bundesliga - Borussia Dortmund vs Union Berlin Borussia Dortmundek Union Berlin jokatzen du Alemaniako Bundesligan.

19 Ira 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-ITALY-HEL-ROM / REPORT (PIX)

Futbola - Italia - A Seriekoa - Hellas Verona vs AS Roma Hellas Veronak AS Roma izango du aurrez aurre Serie A-n. Beste partidak igandean bilduko ditugu.

Ira 19 12:00 ET / 16:00 GMT Futbol-AEB-MTL-Chi / (PIX)

Futbola - MLS - CF Montreal vs Chicago Fire 2021 MLS denboraldia (denboraldi erregularra) - Stade Saputo, Montreal, Quebec

19 Ira 13:00 ET / 17:00 GMT FUTBOLA

FUTBOLA-NFL-CAR-NO / (PIX) Futbola - NFL - Carolina Panthers v New Orleans Saints

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Bank of America Stadium, Charlotte, Ipar Carolina, 19 irailak 13:00 ET / 17:00 GMT

banpiroen egunkariak amaitu dira

FUTBOLA-NFL-CLE-HOU / (PIX) Futbola - NFL - Cleveland Browns eta Houston Texans

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - FirstEnergy Stadium, Cleveland, Ohio 19 Ira 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-JAC-DEN / (PIX) Futbola - NFL - Jacksonville Jaguars eta Denver Broncos

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - TIAA Bank Field, Jacksonville, Florida Irailak 19 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-PIT-OAK / (PIX) Futbola - NFL - Pittsburgh Steelers v Las Vegas Raiders

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Heinz Field, Pittsburgh, Pennsylvania 19 irailak 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-PHI-SF / (PIX) Futbola - NFL - Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Lincoln Financial Field, Philadelphia, Pennsylvania 19 ir. 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-IND-LAR / (PIX) Futbola - NFL - Indianapolis Colts eta Los Angeles Rams

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Lucas Oil Stadium, Indianapolis, Indiana 19 Ira 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-MIA-BUF / (PIX) Futbola - NFL - Miami Dolphins eta Buffalo Bills

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida Irailak 19 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-NYJ-NEP / (PIX) Futbola - NFL - New York Jets v New England Patriots

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - MetLife Stadium, East Rutherford, New Jersey 19 Ira 13:00 ET / 17:00 GMT

FUTBOLA-NFL-CHI-CIN / (PIX) Futbola - NFL - Chicago Bears eta Cincinnati Bengals

2021-2022 NFL denboraldia (denboraldi erregularra) - Soldier Field, Chicago, Illinois Irailak 19 13:00 ET / 17:00 GMT

MOTOZIKLISMOA MOTOR-MOTOGP-SANMARINO / (PIX) (TELEBISTA)

Motoziklismoa - MotoGP - San Marinoko Sari Nagusia Italiako Marco Simoncelli Misanoko Munduko Zirkuituak San Marinoko Sari Nagusia hartzen du.

19 Ira 08:00 ET / 12:00 GMT TXIRRINDULARITZA

TXIRRINDULARITZA-MUNDUA / (PIX) Txirrindularitza - UCI Errepideko Munduko Txapelketa

Belgikako Brujas eta Lovainan UCI Errepideko Munduko Txapelketa antolatzen da. 19 Ira 08:00 ET / 12:00 GMT

(Istorio hau Top News-eko langileek ez dute editatu eta jario sindikal batetik automatikoki sortua da.)